Υπουργείο Υγιεινής, Πρόνοιας και Αντιλήψεως - Έγγραφα υγειονομικού ενδιαφέροντος (1924)
Επιστολές του Κεντρικού Νοσοκομείου Προσφύγων Κοζάνης προς τον Δήμαρχο και τη Νομαρχία Κοζάνης για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων. Διαταγές και άλλα έγγραφα του Υπουργείου Υγιεινής. Αιτήσεις, αλληλογραφία του υγειονομικού επιθεωρητή Κοζάνης και άλλα έγγραφα υγειονομικού ενδιαφέροντος.