Καταστατικό του Μακεδονο-Βουλγαρικού Εθνικού Συνδέσμου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά (1913)
Ο φάκελος τρία (3) περιέχει το καταστατικό των Μακεδονοβουλγαρικών Εθνικών Οργανώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.