Έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης (1910-1918)
Περιέχει αλληλογραφία από τη Νομαρχία Κοζάνης προς τον Δήμαρχο Κοζάνης, αίτηση κατοίκου Κοζάνης(Θωμά Νικ. Παπαδέλη) προς τη Νομαρχία και διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις.