Αλληλογραφία Νομαρχίας-Δήμου Κοζάνης.
Εξερχόμενα έγγραφα με επιστολές προς Νομάρχη, του Διευθυντή της Νομαρχίας, πρακτικά συνεδριάσεων και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως.Επίσης, εισερχόμενα έγγραφα του Δήμου με επιστολές προς τον Νομάρχη μαζί με επιστολή του Δημάρχου, αποφάσεις συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως, και έγγραφα περί βοηθείας σε απόρους.Κοινοποιήσεις διαταγών από Υπουργεία κατά τα έτη 1922, 1924-1929.