Εισερχόμενα εξερχόμενα έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης 1940-1947
Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, αναφορές, αιτήσεις, διαταγές και άλλα έγγραφα σχετικά με τη μισθοδοσία και τα μισθολόγια των υπαλλήλων, τα ξενοδοχεία της Κοζάνης και την κατάσταση τους, τις αιτήσεις αποζημιώσεως για τη βοήθεια σε Βρετανούς στρατιωτικούς, οικονομικά θέματα, κατάσταση προσφύγων και οικονομική ενίσχυση, πίνακες και σχετική αλληλογραφία για τα ορφανά και διάφορα άλλα έγγραφα.Κοινοποιήσεις διαταγών και διατάξεων των Γερμανικών Αρχών κατοχής (κατοχικά).