Έγγραφα Νομαρχίας 1915. (1915)
Αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης με τη Νομαρχία εν έτη 1915 σχετικά με τη συμπλήρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη δημοπρασία σχετικά με τη χορηγία άρτου στις φυλακές, για παροχή περιθάλψεως στις οικογένειες επιστράτων, έγγραφο για ανύψωση εκκλησιών, έγγραφα για κοινοποιήσεις διακηρύξεων.