Έγγραφα Νομαρχίας 1915. (1915)
Αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης με τη Νομαρχία με έγγραφα για διακήρυξη δημοπρασίας, κοινοποιήσεις, τηλεγράφημα, υποβολή ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου περί επεκτάσεως του δασμού, για έκδοση πιστοποιητικού εγγραφής στο μητρώο αρρένων και ενημέρωση διαγωνισμού για την κάλυψη κενών θέσεων του Υπουργείου και της Νομαρχίας και άλλα έγγραφα διαφόρων θεμάτων.