Έγγραφα Νομαρχίας 1918. (1918)
Περιέχεται αλληλογραφία του Δήμου Κοζάνης με τη Νομαρχία, κοινοποιήσεις από τον Νομάρχη διαταγής του Υπουργείου Περιθάλψεως, κοινοποίηση τηλεγραφήματος από τον Νομάρχη, του Προέδρου της Κυβερνήσεως, αίτηση προς τον Νομάρχη που κοινοποιείται στον Δήμο και επιστολή του ιδίου, καθώς και κοινοποίηση από τον Νομάρχη έκκλησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και κοινοποίηση της ίδιας έκκλησης από τον Δήμαρχο, καθώς και διαφόρων άλλων ειδών αλληλογραφίες.