Διάφορα έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης (1962)
Διάφορα έγγραφα της Νομαρχίας Κοζάνης όπως: Κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις.Κατάσταση προσφύγων που έλαβαν οικονομική βοήθεια.Έκθεση της επιτροπής που ανέλαβε την απογραφή της περιουσίας του υφαντηρίου Τοπικής Κοινωνικής Πρόνοιας Κοζάνης και τον ταμειακό έλεγχο.Έκθεση ενόρκου διοικητικής εξέτασης, αλληλογραφία με αγρονομία για θέματα σχετικά με τις εκλογές της 31-03-1946.Πίνακες σχετικούς με στρατολογικά γραφεία και εκλογικούς καταλόγους.Φύλλο 107 της εφημερίδος της Κυβερνήσεως (01/08/1945).Πρακτικά γενικής συνέλευσης και απολογισμός οικονομικού των ετών 1946-1947 1947-1948 της φιλόπτωχου αδελφότητος κυριών Κοζάνης.Κανονισμός απονομής τιμητικών διακρίσεων παρά του Δήμου Κοζάνης και σημάτων Δημάρχου Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων.Κανονισμός απονομής τιμητικών διακρίσεων παρά του Δήμου Θεσσαλονίκης και σημάτων Δημάρχου Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων.Υπόμνημα Γονέων και Κηδεμόνων των εις τα στα Σχολεία Κοζάνης φοιτούντων μαθητών προς τον Υπουργό Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας.Απόκομμα άρθρου εφημερίδας με τίτλο "Ο διάσημος αρχιμουσικός Χέριμπερτ Φον Κάραγιαν και οι εκ Κοζάνης καταγόμενοι πρόγονοι του" με ημερομηνία 07/03/1950.Διάφορα άλλα έγγραφα.