Ανατίμηση τιμής γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ (1973)
Αλληλογραφία του εμπόρου Γεώργιου Δ. Κουτσονάνου με τη Νομαρχία Κοζάνης και το τμήμα Εμπορίου, αιτήσεις, τιμολόγια, κοστολόγια, εξοδολόγια, υπεύθυνες δηλώσεις, αποδείξεις και άλλα έγγραφα. Αφορούν την εισαγωγή γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ (εβαπορέ και ζαχαρούχο), την τιμή του και τις ανατιμήσεις αυτής ως εισαγόμενο είδος από το εξωτερικό.