Αλληλογραφία Νομαρχίας Κοζάνης 1939 (1939)
Αλληλογραφία Νομαρχίας Κοζάνης περί προσεκτικής χορηγήσεως αδειών ιδρύσεως αλευρομύλων και περί χρηματικών γραμματίων και γραμματίων παρακαταθήκης.Προσκλήσεις προς τους αρμόδιους φορείς σε συζήτηση για τη χορήγηση αδειών.