Καθορισμός τιμών ζύθου ετών 1968 -1972
Καθορισμός τιμών ζύθου, αποφάσεις καθορισμού τιμών ζύθου στο Νομό Θεσσαλονίκης, δελτία τιμών, κοινοποιήσεις. Δελτία τιμών (Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Έβρου), κοινοποιήσεις σε υπηρεσίες και εποπτείες Εμπορίου Βορείου Ελλάδας.