Αγορανομία- Εποπτεία Εμπορίου
Περιλαμβάνονται διαταγές του Α.Γ.Χ. Κράτους σχετικά με την αγορανομία και την εποπτεία εμπορίου του Νομού Κοζάνης. Επίσης, περιέχονται κατάλογοι κατοίκων και αλληλογραφία, που αφορούν χορηγήσεις σίτου στους απόρους διάφορων κοινοτήτων. Επιπροσθέτως, εμπεριέχονται εγκύκλιοι του Υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού χημείου του κράτους.