Αγορανομία- Εποπτεία Εμπορίου
Περιλαμβάνονται δακτυλογραφημένες διαταγές του Α.Γ.Χ. Κράτους, σχετικά με την αγορανομία - εποπτεία εμπορίου του Νομού Κοζάνης και διαταγές που αφορούν άδειες παρασκευής άρτου για διαβητικούς, των ετών 1967-1969.