Διανομές σίτου
Περιλαμβάνονται διάφοροι κατάλογοι κατοίκων και αλληλογραφία, σχετικά με χορηγήσεις σίτου στους απόρους των παρακάτω κοινοτήτων: 1) Κοσκινιά, 2) Καστανιά, 3) Λιβαδερό και 4) Παλαιοκάστρου, των ετών 1956-1957.