Εθνική Οργάνωσις Νεολαίας (1938)
Περιλαμβάνονται διάφορα έγγραφα από κοινότητες του Νομού Κοζάνης και από τις παρακάτω κοινότητες χωροφυλακής:1) Σιάτιστας, 2) Εράτυρας, 3) Βλάστης, 4) Βελβεντού,5) Κηπουργιού και 6) Γενικής Διοίκησης Μακεδονίας. Επίσης, περιέχονται αποδείξεις από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.