Εθνική Οργάνωσις Νεολαίας (1938)
Περιλαμβάνονται διάφορα έγγραφα αλληλογραφίας από τη Νομαρχία Κοζάνης προς διάφορους Σταθμούς Χωροφυλακής, Επιτροπές και υποδιευθύνσεις Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας. Επίσης, περιλαμβάνεται φωτοαντίγραφο εγκυκλίου, έγγραφο πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού και τηλεγραφήματα.