Έγγραφα Αγροφυλακής Αστυνομικού Σταθμού Ντορταλή (νυν Τετράλοφος). (1916)
Χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες επιστολές του Νομάρχη Κοζάνης, από τον Αστυνομικό Σταθμό Ντορταλή (νυν Τετράλοφος) προς τον Νομάρχη και την Αστυνομική Διεύθυνση.