Έγγραφα Αγροφυλακής Αστυνομικού Σταθμού Καϊλαρίων Α΄. (1916)
Χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες επιστολές από και προς τον Νομάρχη Κοζάνης από κατοίκους, προς τον Αστυνομικό Σταθμάρχη Κατρανίτσης, προς την αστυνομική υποδιεύθυνση Καϊλαρίων σχετικά με την αγροφυλακή και προσλήψεις αγροφυλάκων.