Έγγραφα σχετικά με πρόσφυγες από Βουλγαροκρατούμενες περιοχές - Επαρχία Κοζάνης
Καταστάσεις προσφύγων από Βουλγαροκρατούμενες περιοχές που μένουν σε επαρχίες του Νομού Κοζάνης. Βεβαιώσεις προέδρων κοινοτήτων σχετικές με τους πρόσφυγες και αλληλογραφία κοινοτήτων.