Έγγραφα Νομού Κοζάνης
Εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα. Αιτήσεις κυρίως από πρόσφυγες για οικονομική ενίσχυση, μεταφορά προσφυγικών δικαιωμάτων, εκδόσεις πιστοποιητικών και επίλυση διαφόρων θεμάτων.Έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης και αιτήσεις προσφύγων προς Έπαρχους Γρεβενών, Βοΐου, Εορδαίας και Πιερίας.Έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης προς Δήμαρχο Κοζάνης και Οικονομικό Έφορο.Απαντήσεις Νομάρχη σε αιτήσεις προσφύγων, αποφάσεις και βεβαιώσεις.