Πίνακες απογραφής πληθυσμού συνοικιών του Βελβεντού (1913)
Πίνακας γενικής απογραφής θήλεος πληθυσμού συνοικίας "Σταμκογιάννη", της κοινότητος Βελβεντού, τη 15η Αυγούστου 1913.Πίνακας γενικής απογραφής άρρενος πληθυσμού συνοικίας "Σταμκογιάννη", της κοινότητος Βελβεντού, τη 15η Αυγούστου 1913.Πίνακας απογραφής θήλεος πληθυσμού συνοικίας "Σταμκόι", της κοινότητος Βελβεντού, τη 12η Αυγούστου 1913.Πίνακας απογραφής άρρενος πληθυσμού συνοικίας "Σταμκόι", της κοινότητος Βελβεντού, τη 12η Αυγούστου 1913.Πίνακας απογραφής του θήλεος πληθυσμού της συνοικίας "Τσιαμλάη", της κοινότητος Βελβεντού, τη 13η Αυγούστου 1913.Πίνακας απογραφής άρρενος πληθυσμού της συνοικίας "Τσιαμλάη", της κοινότητος Βελβεντού, τη 13η Αυγούστου 1913.