Αιτήσεις-αποδείξεις των κληρούχων προσφύγων.
Περιέχονται αιτήσεις, δικαιολογητικά, αποδείξεις παραλαβής των προσφύγων που κληρώθηκαν να πάρουν κατοικία στον προσφυγικό οικισμό της Κοζάνης, καθώς και αίτηση του κληρούχου Κυριάκου Ηλιάδου.