Αγορανομία - Εποπτεία εμπορίου Νομού Κοζάνης (1969)
Περιλαμβάνονται διάφορες χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες επιστολές, εγκύκλιοι και καταστάσεις, σχετικά με την υποβολή στοιχείων δειγματοληψιών ανά τρίμηνο στο Υπουργείο Εμπορίου.