Αρχείο Ηλεκτρικής Εταιρίας Δημ. Κ. Βλιούρα & Π. Δελιαλή
Περιλαμβάνει έγγραφα σχετικά με την Ηλεκτρική Εταιρία Δημ. Κ. Βλιούρα και Π. Δελιαλή. Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης, Νομαρχίας και Υπουργείου Συγκοινωνιών.