Διοικητικά έγγραφα επαρχιακού τύπου
Περιλαμβάνονται διάφορα χειρόγραφα και δακτυλογραφημένα διοικητικά και οικονομικά έγγραφα από την επαρχία Εορδαίας. Επίσης, περιέχονται διάφορες επιστολές, εκθέσεις τοιχοκολλήσεων, έγγραφα σχετικά με εφεδρικά επιδόματα και επαρχιακούς τύπους.