Έγγραφα επαρχιακού τύπου (1945)
Περιλαμβάνονται διάφορα χειρόγραφα και δακτυλογραφημένα έγγραφα, όπως τηλεγραφήματα, επιστολές, κοινοποιήσεις και αποφάσεις του έτους 1945, σχετικά με τον επαρχιακό τύπο.