Διάφορα έγγραφα από τη Γενική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας προς τη Νομαρχία Κοζάνης σχετικά με πρόσφυγες
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αποφάσεις, επιστολές, κοινοποιήσεις και τηλεγραφήματα από τη Γενική Διοίκηση Μακεδονίας προς τη Νομαρχία Κοζάνης που αφορούν προσφυγικά ζητήματα.