Έγγραφα υπηρεσίας στεγάσεως της Γενικής Διοικήσεως Δυτικής Μακεδονίας.
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αποφάσεις, δελτία, επιστολές και φωτοαντίγραφα διάφορων εγγράφων, σχετικά με την υπηρεσία στεγάσεως των ετών 1945-1946.