Διάφορα έγγραφα από τη Γενική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αποφάσεις, επιστολές, κοινοποιήσεις, διαταγές, βεβαιώσεις και τηλεγραφήματα από τη Γενική Διοίκηση Μακεδονίας, σχετικά με την υπηρεσία στεγάσεως.