Διάφορα έγγραφα από την Γενική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αποφάσεις, επιστολές, τηλεγραφήματα, φωτοαντίγραφα περιλήψεων, τροποποιήσεων και κοινοποιήσεων. Επίσης, εμπεριέχονται βεβαιώσεις, καταστάσεις και πίνακες.