Έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης ετών 1932-1940
Έγγραφα (αιτήσεις) που αφορούν αποζημιώσεις για θανάτους ίππων το έτος 1941.Αποφάσεις, εκθέσεις, αναφορές κοινοτικών συμβουλίων κατά τα έτη 1932-1940. Έγγραφο του Νομάρχη Κοζάνης (1949) που περιλαμβάνει το πρόγραμμα εορτασμού επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940