Έγγραφα του δήμου Γρεβενών (1954)
Περιλαμβάνεται χειρόγραφη επιστολή προς τον μορφωτικό σύλλογο "Ο Πυρσός" και κοινοποίηση στον Μητροπολίτη Γρεβενών από τον σύλλογο των Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης και απόφαση της Νομαρχίας Κοζάνης σχετικά με τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας της Δ.Ε.Π.Ο.Μ.