Αρχείο Νομαρχίας Κοζάνης (1938-1945).
Περιλαμβάνονται αιτήσεις πυρποληθέντων κατοίκων από τους αντάρτες το 1944, έγγραφο προς την Εθνική Οργάνωση νεανίδων το 1938, αποδείξεις μηνιαίων αποδοχών των νομαρχιακών υπαλλήλων το 1940. Επιπλέον, περιέχεται κατάλογος των Ελλήνων αιχμαλώτων στην Ελβετία το 1943 και έγγραφα προς τη Νομαρχία Γρεβενών το 1945.