Αίτημα του Νομάρχη Στ.Τσούση προς την οργάνωση της Ε.Ο.Νεανίδων. (1938)
Δακτυλογραφημένη επιστολή του Νομάρχη Στ.Τσούση προς την οργάνωση της Ε.Ο.Νεανίδων με θέμα την κατασκευή στολών των νεανίδων της περιφέρειας.