Έγγραφα με θέμα τα αποτελέσματα των εκλογών στην επαρχία Φλώρινας
Περιλαμβάνονται χειρόγραφα και δακτυλογραφημένα τηλεγραφήματα εγγράφων προς τη Γενική Διοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών της επαρχίας Φλωρίνης.