Αρχείο Νομαρχίας 1946-1953
Υπηρεσιακά έγγραφα, σχέδια εγγράφων, προσωπικές σημειώσεις, επιστολές του χωροφύλακα Παπακώστα Αθανασίου και σχέδια εγγράφων χωριών περιφέρειας ν. χ. Κηπουργιού (Κηπουρειό Γρεβενών).