Εταιρεία Επιστημονικών Ερευνών Δυτικής Μακεδονίας
Τηλεγράφημα εταιρίας Επιστημονικών Ερευνών Δυτ. Μακεδονίας σχετικά με την ανακάλυψη σαρκοφάγου στο χωριό Κέντρο (τέως Βέντσια), επαρχίας Γρεβενών.Έγγραφα, επιστολές, προσκλήσεις, αποδείξεις σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρίας. Καταστατικό και πρακτικά της εταιρίας.Καταστάσεις με ονόματα πιθανώς των μελών της εταιρίας.Εσωτερικός κανονισμός του εν Κοζάνη παραρτήματος της εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.