Κοζανίτικο Γλωσσικό Ιδίωμα Αλίκη Παχίνη (ο-σ)
Ο φάκελος 1 του Το κουτιού 16 του αρχείου I.N.B.A. (AINB) περιέχει την έρευνα της κυρίας Παχίνη, για το Κοζανίτικο γλωσσικό ιδίωμα. Συγκεκριμένα τα έγγραφα που περιέχονται στο φάκελο είναι ταξινομημένα και χωρισμένα αλφαβητικά. Ο συγκεκριμένος υποφάκελος περιέχει τα γράμματα Τ έως Ω