3ος Λογοτεχνικός διαγωνισμός 2007, του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης
Το Κουτί 14 του αρχείου I.N.B.A. (AINB) περιέχει διάφορα τεκμήρια σχετικά με τον 3ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε κατά το έτος 2007, στα πλαίσια της λειτουργίας του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης. Συγκεκριμένα περιέχει την απόφαση για την βράβευση των κειμένων ,τη κατάσταση με τους διαγωνιζόμενους και κατά κύριο λόγο τα διαγωνιζόμενα λογοτεχνικά κείμενα. Το αρχείο του διαγωνισμού συνεχίζεται και στα 2 επόμενα κουτιά 15 και 16 του αρχείου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης.