Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης (ΙΝΒΑ) - 2010
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 37 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις του ΔΣ του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά το έτος 2010.Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 37 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, εγκρίσεις πρόσληψης προσωπικού, προσκλήσεις συνεδριάσεων, έγκριση οικονομικού απολογισμού 2009, έγκριση Προϋπολογισμού 2010, έγκριση ισολογισμού 2009, έγκριση εκθέσεων πεπραγμένων 2009, βιβλιοαυτοκίνητα Τ.Ε.Δ.Κ. Ν.Κοζάνης, εγκρίσεις εκδηλώσεων, ορισμός ελεγκτών διαχειριστικού ελέγχου 2010, αιτήσεις για εκδόσεις έργων, προτάσεις για διοργάνωση συνάντησης λογοτεχνών, έγκριση μετακίνησης, απόφαση για συγκρότηση επιτροπής Παρακολούθησης, και αμοιβές προσωπικού.