Διάφορες αφίσες πολιτιστικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργάνωσε το Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης, κατά τα έτη 1996-2002
To αρχειακό κουτί 19, του αρχείου Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης (ΑΙΝΒ), περιέχει 63 αφίσες που αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε το Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης, οι οποίες είναι τοποθετημένες κατά χρονολογική σειρά από το έτος 1996 έως το 2002, 2 ημερολόγια του Δήμου Κοζάνης κατά το έτος; 1996 (Κοζάνη Πόλη του Βιβλίου), 2 σελίδες Α4 με το λογότυπο του Ινστιτούτου (X 40 φορές), το εξώφυλλο του βιβλίου Κοζανίτικα επώνυμα : 1759-1916 του Κωνσταντίνου Δημ. Ντίνα, 8 γενικές διακοσμητικές αφίσες και τέλος 4 αφίσες εκδηλώσεων χωρίς χρονολογία.