Συνεργασία του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης με to Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας STAGE, το έτος 2007
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 27 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν τη συμμετοχή του Ινστιτούτου Ανάγνωσης και Βιβλίου Κοζάνης, στο Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας (STAGE), το έτος 2007. Όλα τα έγγραφα που περιέχονται στον φάκελο αφορούν, τα δελτία παρουσίας των ασκούμενων στον χώρο εργασίας.