Συνεργασία του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κατά το έτος 2007 και 2008.
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 20 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν τη συμμετοχή του Ινστιτούτου Ανάγνωσης και Βιβλίου Κοζάνης, σε πρόγραμμα Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) , μέσω της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας κατά το έτος 2007 και 2008.