Εισερχόμενη Αλληλογραφία Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης, προς τον Δήμο Κοζάνης 1999-2010
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 63 λυτά έγγραφα εισερχόμενης αλληλογραφίας, μεταξύ του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης και του Δήμου Κοζάνης, κατά τη περίοδο 1999 - 2010