Οικονομική μελέτη για τη Σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης (1995)
Ο φάκελος Φ01 περιέχει την Οικονομοτεχνική μελέτη για την Σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης της ΑΝΚΟ ΑΕ (Αναπτυξιακή Εταιρία Δυτικής Μακεδονίας) τους έτους 1995, πιο συγκεκριμένα μέσα στην μελέτη αναφέρονται στοιχεία αγοράς , η σκοπιμότητα , γενικά στοιχεία Σύστασης Δημοτικής Επιχείρησης, διαχείριση ,προσωπικό ,οικονομικά στοιχεία και αναμενόμενα αποτελέσματα της μελέτης.