Συνάντηση συγγραφέων και μεταφραστών, Κοζάνη 23 -27/09/1999 - Ευρωπαϊκό pρόγραμμα Ariane
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 27 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν τη συνάντηση των συγγραφέων και μεταφραστών, που πραγματοποιήθηκε στη Κοζάνη στις 23 -27/09/1999, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Ariane.