Διάφορα έγγραφα που αφορούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης , κατά το διάστημα 1996 -2005.
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 81 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης , κατά το διάστημα 1996 έως το 2005.