Αποφάσεις Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης , κατά το διάστημα 2005-2011
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 60 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις σε θάματα που διαχειρίζεται ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά τα έτη 2005 έως το 2011Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 60 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, χορηγήσεις αδειών, συγκρότηση επιτροπών, χορήγηση ειδών ατομικής προστασίας, διαγραφή υπαλλήλων και αποφάσεις σχετικά με την ανάθεση καθηκόντων.