Αποφάσεις Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης , κατά το διάστημα 1996-2000
Στο συγκεκριμένο φάκελο περιέχονται 43 λυτά έγγραφα τα οποία αφορούν αποφάσεις σε θάματα που διαχειρίζεται ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Βιβλίου και Ανάγνωσης Κοζάνης κατά τα έτη 1996 έως 2000.Τα θέματα που διαπραγματεύονται οι 43 αυτές αποφάσεις, αναλυτικά αφορούν, χορηγήσεις επιδόματος χρόνου υπηρεσίας, χορηγήσεις αδειών, χορηγήσεις ανωτέρου μισθολογικού κλιμακίου, ακυρώσεις αδειών, προσλήψεις προσωπικού, συμβάσεις εργασίας, χορήγηση ειδών ατομικής προστασίας και αποφάσεις για μετακινήσεις υπαλλήλων.